Americka snidane

Aby to tady nebylo porad jen o vydelavani penez nebo podnikani tak sem tam vlozim nejaky clanek ze zivota v USA. Takto treba vypada moje pravidelna patecni snidane.

[photopress:PICT0471.JPG,full,pp_empty]

Jezdim do me oblibene restaurace Corner Bakery. Davam si tam takovoutypickou americkou snidani (vajicka, bacon – vypecena slanina, opecene brambory a chleba), kterou si davajiamericani kdyz maji na jidlo cas(vetsinou jen o vikendu). Nafotce to nevypada moc lakave, ale je to pro me pochoutka.Tak me to zaplni, ze uz casto nemusim obedvat. V Corner Bakery je zadarmo Internet tak si casto vezmu notebook a neco si ctu.

Ta snidane je pro me takove zahajeni vikendu. Pondeli a utery jsou vzdy velmi hekticke. Kazdy se snazi vse vyridit. Prijde mi nejvice emailu. Hodne lidi chce vyridit ruzne problemy a situace. Proste casto nemam cas vubec na nic. Ve stredu stihnu vyridit emaily ze zacatku tydne. Ve ctvrtek se to zacina uklidnovat a v patek je klid.

Spread the love

33 thoughts on “Americka snidane

  1. mnam, ale zdrave to moc neni.

    Doufam, ze podobne clanky sem nepritahnou sirokou verejnost, ktere by znicila zatim citelne komentare. Kdyz tak nevahejte zavest registraci.

  2. Maxiorel: No jo, ja z toho byl tak vyjukly, ze jsem ani nedocetl a uz chtel psat neco o "zdrave" nicim nerusene snidani 🙂

  3. Taková snídaně by mě porazila. Když se ráno nacpu, celý den se mi chce spát a vůbec mi to nemyslí. Proto si dám jen něco malého a jsem v pohodě. Nicméně budiž ti to přáno, vypadá to lákavě. A pozor na zamaštěnou klávesnici 😉

  4. Od te doby, co o sebe trosku pecuju (a zhubnul jsem 20kg 🙂 si nedokazu takovou snidani predstavit. Rano maji byt nejake cukry (a to dlouhe), ale tohle 🙂 Sam jsem premyslel, jak muzou byt anglicani tak nepretlloustli, kdyz rano jedi slaninu misto vlocek 🙂

  5. 2Tomas Bibrlik: To se mi ani nechce verit, ja se teda malokdy setkam s hodne obeznim clovekem. Ale to o cem mluvis je spis pivni mozol, protoze jsem nejvetsi pijci piva. 🙂

  6. to kryspin: Tim "jsem" ses dobre napraskal:)

    Dat tohle po ranu do sebe jako prvni jidlo, nemel bych z toho nejlepsi pocit..misto obeda mozna, ale ke snidani slaninu, vajcka, speky, bile pecivo..brr. Ale je v tom i ten Anglickej paradox, spousta Anglanu tohle denne snida a maji postavy v poho.

    Bude to asi i tim, ze se snidani se telo vyrovna nejlip, potrebuje po noci doplnit energii a tak by i snidane mela byt vydatna. Kazdemu ovsem vyhovuje neco jineho a snidat tohle.., telu to energii urcite doda, to bez debat, ale otazka je, co to s telem udela z dlouhodobeho hlediska – zaludek, zlucnik, slinivka, cholesterol.

    Myslim, ze John muze byt v klidu, pac davat tohle jednou tydne, je pro cloveka, ktery sportuje uplne v poho.

  7. Naví­c je v restaurací­ch většinou lepší­ výběr. Mimochodem, nesnáší­m fast foody, kde sedí­te “za výlohou” a ukazujete ostatní­m, jak vám (ne)chutná 🙂

    Pro Johna: Bude pokraÄ�ování­ v podobě fotografie veÄ�eře?

  8. Tohle je restaurace kde se spropitne neplati. Je to neco mezi fastfood a restauraci. Objednate ve fronte a pak vam jidlo donesou. V normalnich restauracich bud nechate penize na stole spropitne az pri odchodu (po vraceni penez jak to pise Dave).. nebo kdyz platite kartou tak jen pripisete TIP 15% na ucet s kreditkou. Date jim kreditkou donesou ji zpet na podpis.. pridate TIP (spropitne) a podepisete.

  9. Ja byl v USA minuly rok tri mesice, pribral jsem patnact kilo, OPRAVDU…z sedmdesatitri na osmdesat osm…ale hure se zhazuje…letos to jsou uz jen sest kilo…strasne by me zajimalo, co dela clovek spatne? Letos jsem se snazil hlidat, ale jako by i ten vzduch mel v sobe tuk?

  10. Porce v restauracich jsou mnohem vetsi…. takze kdyz je clovek nauceny vsechno snist tak to dopadne tak, ze nabere par kilo navic… a jidlo je hodne dobre (a z celeho sveta diky spouste imigrantu alespon tam kde jsem se ja nachazel) tak je to strasne tezke nenabrat.

    Drive jsem rikaval, ze se do Ameriky jezdim nazrat!:-)

  11. Ano, je to velkostou porcii, u zdraveho cloveka si telo vie kratkodobo – max rok poradit so zvysenim napr mnozstva tukov, cukrov a pod. Pokial ale clovek zacne jest viac ako je bezne zvyknuty, logicky tato regulacia nestiha.

    Velmi dobre je to vidiet na dokumente Super Size Me, kde sa chlapik mesiac stravoval v MC – ranajky, obed, vecera.

  12. Ted jsem tyden v new yorku a takovy snidane tady fakt prodavaji. Ale co je jeste horsi jsou ty jejich donuts na kazdy rohu 🙂 a ono to tak krasne voni 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *