Vybirani lokality a pomoc od posty

Prubezne hledam novy sklad a delam si pruzkum kam se dale rozrustat. Kdyz premyslim nad ruznymi lokalitami tak se snazim zjistit jestli nam tam bude vse fungovat. Treba jestli je dostatecna kapacita u posty.

Funguje to nasledovne. Poslu email nasemu zastupci co pracuje pro americkou postu. Ten je ochoten jet do jakekoliv lokality na zapade USA, kterou mu napisu. Navstivi mistni postu. Zjisti jestli maji dostatek nakladaku a vybaveni co potrebujeme. Neudela to okamzite. Vzdy musim pockat par tydnu nez se dozvim vysledek. Ale stejne me to prekvapuje jak nas seriozne berou. A jsou ochotni takto investovat cas. Je to fakt prijemne. Mit takto v teamu lidi nekoho navic. Zjistim me treba i ruzne detaily proc je jaka budova dobra nebo ne pro to nase podnikani. Parkrat me to usetrilo cestu. Nemusel jsem jet osobne proverovat.

Spread the love

10 thoughts on “Vybirani lokality a pomoc od posty

  1. to sass: myslím, že to nehrozí ,)

    to john: vědí jaký biz jim přinášíš, a tak stojí za to se tomu věnovat, ikdyž Ti rozumím, že to chceš mít v tomto směru, pošta a její kapacita, vyřešené ,, zájem na tom mají obě strany ,)

  2. Ještě lepší by bylo, kdyby se pošta zaručila, že ti zajistí přepravní kapacity kdekoli si vybereš sklad 🙂 ale to by byla asi moc velká pohádka 🙂

  3. V CZ muzes poste prinest jakkoli velky biz a stejne s tebou budou jednat jak s obtiznym hmyzem.

    Na rozdil od minulosti uz ale fungujou docela spolehlive a u rady zasilek jsou proste nejlevnejsi …

  4. Takze predsa sklad. Urcite dobre rozhodnutie si myslim . Nehnutelnost je nehnutelnost a vzdy bude mat nejaku hodnotu , ktora by mala (vacsinou) rast.

  5. To Tomas: to je typicky česká povaha. Zatímco v anglosaském světě se každý pochlubi co děla a na netu jde najít miliony doslovných návodů typu "krok za krokem" tu každý tajnustkaří jako kdyby právě něco vynaleznul a ještě si to nestihnul patentovat 🙂 Jinak Johne, v jakem postaveni je u tebe posta? Musi si na sebe vydělat nebo žije z dotací?

  6. jak se každý bojí­ převzetí­ bizu někým jiným 🙂 To byste nemohl dělat vůbec nic. Ani se oženit, aby vám někdo nepřebral manželku

  7. … muze napsat nekdo, kdo nema inside inf. 🙂

    A zminka o patentech, v souvislisti se sluzbami, joo! Dejte mi minus a dete si hrat na piskoviste 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *