Kristalova Lupa

Tak tady znovu mame nominaci na Kristalovou Lupu. Posledni dva roky jsem byl vzdy velmi prijemne potesen, ze jste mi nominovali tento blog. Za to vsem dekuji. Ale kvuli tomu tento prispevek nepisi.

Najde se nekdo kdo by mi nominoval Shipito.cz? Treba do Internetove obchodovani. Nebo si jen ja myslim, ze to je tak genialni??? :-))))

Spread the love

6 thoughts on “Kristalova Lupa

  1. Nejoriginálnější asi ne, ale Shipitu fandím. Sám bych ho nyní použil, i když v minulosti jsem využil konkurence. Která ale obstála dobře, ne že ne :). Takže nepolevovat!

  2. Tak já ti tu nominaci dám. Je to skvělý projekt. Jenom zase ta nešťastná grafika – kdyby to bylo všude jinde než v Čechách, tak bych ti dával velké šance na solidní umístění. Takhle si myslím, že kvůli grafice to nedopadne úplně dobře, protože v Čechách se jaksi více než na funkčnost hledí na design.

  3. Presne tak, Johne ta grafika je fakt nevzhledna. Ted, pokud uz je projekt Shipito.cz slusne zavedeny by se sluselo zainvestovat do nejakeho Pakistance ci Inda at vytvori pohlednejsi grafiku. Pokud ale nekdo nominuje – urcite podporim!

  4. Taky se priklanim k peknejsi grafice. Vzdyt by stacilo si nahodit klidne i nejakou sablonu z themeforest a hned to vypada lip. Ja vim, ze je to povrchni, holt Cesi jsou takovi.

  5. Nad tou grafikou premyslim, ale mam obavu delat radikalni zmeny.. jen kvuli tomu aby probehla zmena. Proto to asi trva na vkus nekterych lidi delsi dobu.

    Jinak je zajimave jak ta grafika tady ctenare fakt irituje… Me treba zrovna prisel email, kde mi web chvali.. a to neni nejaka vyjimka.

    Hello,

    I am a new Shipito user and already very happy with their service…The first package sent by them from California on July 20 was delivered to France where I live on July 31 through Shipito shipping method.It's as fast as Priority mail but less expensive. As for Shipito website, it's both clear and simple, just what I like. No wasted time and money either. I must confess that I tried other similar companies but none of them can compare with Shipito.As you can see, I am an enthusiastic Shipito user just wishing them to keep on the good job ! Have a try and you won't feel let down !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *