Ukazka dvou zabavenych nemovitosti v Las Vegas

Nejdrive byt. Je v horsim stavu. Nutnost vymenit koberec (totalne spinavy, ze nechapu jak v tom mohl nekdo zit) a nutnost vymalovat. Kdyz uvidite na videu detsky pokoj tak si nejsem jisty jestli to tak krasne vymaloval syn Bruce Bryce (viz. napis na dverich do pokoje – Bruce Bryce room) nebo nejaci vandalove. Nutnost udelat ruzne dalsi opravy a hlavne kompletne vycistit.

Je to byt velikosti 2bd, 2ba a 1,136 sq. feet (105 m2). Tzn. cesky 3 + kk. Kuchynsky kout, obyvak, dve loznice a dve koupelny. Je v dobre oblasti hned vedle obrovskeho verejneho parku (s tenisovymi hristi, apod.). V roce 1997 prodano za $76,000, v roce 2002 za $86,000 (tohle je porad jeste pred realitnim boomem). Dnes na prodej za $39,000.

Dalsi je rodinny dum, postaveny v roce 2006. V podstate novostavba. Krasna granitova kuchynska linka. Pekne skrinky v kuchyni i koupelnach. Je videt, ze na tomto dome se nesetrilo. Krasna drevena podlaha v obyvaku. Pekne drevene zaluzie. Dum potrebuje opravit malovani v nekterych mistnostech, ale celkove je ve velmi dobrem stavu.Velikost 4bd, 3ba a 1,957 sq. feet (181 m2). Tzn. cesky 5+kk. Mozna by se dalo rici i 6 mistnosti, protoze jsou tam dva obyvaky. Jeden takovy formalni pro navstevy a druhy, kam si date televizi a travite vice casu s rodinou. Garaz na dve auta.

V roce 2006 nove postave a prodan prvnimu majiteli za $294,040. Ted nabizen za $128,000.

Spread the love

14 thoughts on “Ukazka dvou zabavenych nemovitosti v Las Vegas

  1. Jestli se nepletu, tak je tam Bryce room.

    Ale je vidět, že se ti krize v realitách náramně hodí pro nákupy, které ti v budoucnu přinesou nemalý zisk. Jen tak dále 🙂

  2. Pocasi vypada bajecne , ovsem otazka je , jak je v Las Vegas pres leto . Teplota pres den 38 `C ve stinu . Jinymi slovy clovek se snazi za kazdou cenu vyhybat slunicku , nevychazet . Me ( jsem uz 4 roky TV , Satellite Installer v Irsku ) osobne slunne pocasi velmi laka . Dokazal bych " normalne " zit a pracovat i pres letni mesice ?

  3. Je pravda, že je to zdevastované pěkně ale pro šikovného opraváře a malíře je to maličkost a daná nemovitost bude mít hned o polovinu větší cenu. A to je tam práce jen tak na týden.

  4. Len pre zaujimavost – situacia na vychodnom pobrezi je uplne ina. Kupil som condo v 2002 za $41k, predal ho za $71 v 2005. Na vrchole sa predavali za $90k a teraz idu po $75k. Toto plati skoto pre vsetky nehnutelnosti v novom Anglicku (Connecticut). Sam cakam na prilezitost kupit condo, ale za tieto ceny nebudem mat ani pozitivny cash flow. Ak by hore uvedeny condo stal $65k (este ma dost co padat), tak by zisk bol okolo 6% z investicie, pri predpoklade ze condo bude 100% obsadeny a najomnici budu platit. Zijem tu uz 9 rokov.

    Len pre zaujimovat, condo som kupil ked 1USD bol 50 SKK a predal ked bol 30SKK.

    Johne, zavidim ti prilezitost.

  5. Leto je ve Vegas brutalni… ale clovek si pak zvyka nebo na vikendy jede autem do Kalifornie k mori.

    Rudy: Jo to verim. V kazdem meste je ten vyvoj uplne jinak. A investovat se musi jen kdyz to dava smysl, tak jak to pises… Jinak jsem na tuto prilezitost cekal 8 let…:-)

  6. Jaromír Adámek: dva moji znami koupili v roce tusim 2005 v Las Vegas "vybydlený" dům, nevim presne velikost, ale protoze jsou kluci sikovny, z Los Angeles dojizdeli, pracovali pres vikendy v LV a zase se vraceli do LA, kde pracovali.Koupili za cca $150k, makali a pocitali s tim, ze po dvou letech prodaji a vytvori zisk. Uz v r. 2007 byl zrekonstruovany dum v podstate neprodejny a dnes se ho chteji zbavit za $80k…… Vsechno je jinak! A to, ze bys to zmaknul rukama, nemusi znamenat, ze to cely dopadne dobre..

    John: leto je tam fakt nesnesitelny, ja tam byl v srpnu… PEKLO! Akorat v barech je dobre, nicmene se to prodrazi 😉

  7. Hruba $100 se plati mesicne za ruzne naklady v ramci (HOA – Home Owners Association) – voda, popelnice, odpad, udrzba bazenu, sekani travy, udruzba venku.. (zahrnuje i opravy z venku, strecha, apod.). Dane z nemovitosti jsou zhruba 1% rocne z hodnoty. To jsou hlavni naklady. Dalsim nakladem muze byt pojisteni zhruba $500 u takoveho bytu.

  8. jeste se chci zeptat muzem si koupit ten dum česi a pak tam jezdit treba na dva mesice atd s tim ze by se nam o to starali , jo jeste jedna vec jak je tam drahy zivot dik karel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *